anneliekeyser

2011-12-28
11:24:52

Semester!!!!

Igår var det hopplektion för Lisa med Khloe och jag är riktigt nöjd! Tyckte hon skötte sig riktigt bra men man känner att det är en bit kvar tills vi är lika fina som förra året! Trippe har äntligen fått börja gå ut och han är så nöjd så :) Burre får på sina skor nu idag så sen hjälper Ida mig att skritta igång honom.

Nu är jag iaf på väg till Funäsdalen för lite härlig semester med min sambo sitter på bussen och åker igenom Uppsala nu!! Bara ca 50 mil kvar.... Är nog framme runt 19.30 ikväll om inte vädret börjar spöka igen!! Ida ska hjälpa mig med busarna den här veckan så den får lite semester från mig ;) jag uppdaterar istället från underbara fjällen!!!

Kram på er och ha ett underbart nyår!!!!!


2011-12-26
22:23:50

Fy så trött man kan vara!!

Idag fick trippe bus äntligen komma ut på volten själv utan mig i släptåg :) det var en glad häst! Varit ute 2 ggr idag och imorgon blir det både volten plus tömkörning. Min buse är ju lite knasig imorse blåste det full storm å han va cool lugn men ikväll va det nästan helt vindstilla å då såg han alla spöken som finns på Libby ;) hann inte rida khloe imorse då det var ett sånt jäkla väder! Imorgon blir det lektion på Denan för att checka läget inför februari.

Nä nu ska jag sova :)

Kram på er!!


2011-12-25
22:51:00

Jag vill ha snö nu!!!!!!

Är så less på den här leran nu :( hagarna ser bara för hemska ut och täckena ska vi inte ens prata om! Haft ett sånt där mastodont pass på jobbet igen fast imorse orkade jag inte upp så tidigt så jag valde att bara släppa ut och sen mocka på kvällen. Men imorgon blir det stall på morgonen tanken är att trippe ska få gå ut nån timme medans jag mockar å fixar och hinner jag blir det 20 min mjukgörande pass med khloe. Ska på middag hos bror min och Jannika på kvällen :)
Nä nu måste jag verkligen sova om jag ska orka upp imorgon!! Fy vad jag saknar Patrik som är uppe i fjällen men på onsdag kväll får jag träffa honom igen :) sjukt vad man kan sakna någon så mycket..

Kram på er!!


2011-12-24
10:44:45

Julafton :)

Hann inte skriva mer igår utan det tog för lång tid att lasta av allt hö :( men nu finns det hö ett tag till och det känns så skönt. Idag började med att jag hade utsläppet, kan säga att de va lite små segt men allt går bara man vill. Gjorde klart stallet på en gång så att jag bara behöver ta in hästarna när jag kommer från jobbet :) om inte klockan blir på tok för mycket så tänkte jag ta en tur nere på banan men får se hur lång tid det tar att komma ifrån kaoset på jobbet...
Nu ska jag koncentrera mig på jobbet då det börjat rulla på bra nu!

Hoppas ni alla får en riktigt god jul :)

Kram på er!


2011-12-23
10:07:34

Snart jul :)

Hua va mycket det är nu känns det som!! Mycket på jobbet å mycket i stallet med hästarna å inte nog med det så försvinner den mysiga snön som vi äntligen fått :( igår fick hästarna vila då Patrik åker till Hudiksvall å sen till fjällen idag så vi hade en mys kväll hemma. Men på onsdag nästa vecka åker jag upp till fjällen och min älskling :) längtar redan!!!
Men först så är det mycket som ska fixas innan dess, idag kommer det hem en massa hö och foder ska köpas!! Så att allt är klart så Ida och mina föräldrar slipper hålla på med det :)

Nu ska jag jobba lite hörs mera ikväll!

Kram på er!!


2011-12-20
21:56:10

Äntligen igång :)

Igår vart det uteritt med Jenny och aszar i snöfallet :) så himla mysigt! Hoppas nu att det lilla vita som kommit får stanna veckan ut men det tvivlar jag på. Khloe gick jätte fint igår kändes otroligt mjuk och fin.
Idag red Ida lilla damen då hon ska hjälpa mig med hästarna när jag är i fjällen. Såg jätte fin ut och jag vet att det kommer gå kanon bra för henne med mina busar :) imorgon blir dem äntligen skoning med snösulor så det blir lite dressyr imorgon innan julfikat på jobbet och tömkörning av trippe.

Nu ska jag njuta av en härlig kväll med den bästa!
Bjuder på en gammal bild på min fina mercy från en Fälttävlan på johannesberg.

Kram på er!


2011-12-18
21:53:50

Å så irriterande!!!
Hade skrivit klart hela inlägget och skulle kolla efter en bild och så försvann inlägget så nu är det bara att skriva om.. idag har jag inte gjort så mågna knop då jag går på min natthelg och är rätt så trött efter 2 nätter och skulle börja 15,30 idag. Var hemma kl 03,30 och kunde inte somna på en gång så när jag vart väckt imorse kl 9 så va jag helt slut. Min underbara kille väckte mig lite senare så fick jag sova lite längre iaf :) Idag fick alla hästarna vila dels pga regnet och sen att jag helt enkelt inte orkade och hade tid då klockan var mycket. Men imorgon så är jag tillbaka i vardagsrutiner igen och Trippe ska tömköras sin dagliga halvtimme nere på banan och Khloé ska gå dressyr med forhoppning på att det inte är isgata då jag tänkte göra lite markarbete med bommar. Burre ska tömköras om det inte är på tok för halt, inväntar nämligen skoning på honom då han är barfota bak. Nu ska jag göra det sista på jobbet innan ruschen börjar sen hem och sova några timmar för att vara tillbaka här till kl 05,30. Gissa vem som kommer sova sött på soffan imorgon kväll ;) Kram på er!

2011-12-18
02:43:06

Regn och åter regn :(

Har verkligen ingen som helst jul känsla i år :( blir ju tokig på det här vädret man blir ju bara totalt genom blöt.
Den här helgen går jag nattpass och känner mig rätt slutkörd. Så det är trippe som har haft högsta prio i helgen då han står som konvalecent vill jag att han får sin halvtimmes tömkörning oavsett väder och vind. Men fy säger jag bara för att gå runt på en ridbana i snöblandat slask. Gav upp efter 25 min då det började gå igenom jackan! Men vi gör framsteg idag va första gången som vi inte fick frispel utan faktiskt jobbade på hela passet och tyckte att det va kul!! Håll tummarna att det fortsätter resten av konvalescenten så vi kan få ha kul istället för att bråka :)

Imorgon om jag kommer upp i tid, då jag nu sitter på jobbet och inväntar hemgång, så ska både burre och khloe ridas igenom :)

Nu är det det bara 20 min kvar till hemgång!

Kram på er!


2011-12-16
22:28:19

Usch vilket väder det varit idag :(

Känns som det har regnat hela dagen :( men men bara å trotsa vädrets makter och klä på sig varmt! Trippe har fått sin dagliga dos av motion och utbrott.. Skönt att iaf få tömköra istället för att riskera att få en stor galning på sig. Men det blir bättre för varje dag som går.
Khloe fick lite vila idag då hon gått så fint sista dagarna men imorgon är vi på G igen :) måste vara fit for fight i februari!! Så det vart till att hålla lektion för Jenny och Fanny istället i regnet. Så kul att se deras framsteg i ridning och på söndag är det tävling för Fannys det :). Hoppas jag hinner dit och kolla!!

Kram på er!


2011-12-15
18:06:11

Äntligen börjar inspirationen komma tillbaka!!!

Har ett bra tag nu känt noll inspiration för hästar och ridning. Mycket beror på att det är tok mycket jobb och sen allt strul med trasiga hästar :( Men nu börjar det kännas som att det kommer krypande tillbaka iofs så tvingar jag mig själv men när jag väl är uppe på hästryggen så njuter jag i fulla drag :)

I måndags så var vi upp till toftinge med Trippe bus. Han är fortfarande halt båda fram men nu knappt 1/2 grad så det riktigt stor skillnad!! Sprutade om båda kotorna och nu väntar 2 veckors konvalescent dock får jag tömköra istället för promenader då han är så jäkla pigg och far runt å bockar. Om 2 veckor börjar introduktionen till vattenbandet och starten på en lång rehabilitering. Hoppas nu på mycket snö så man kan pulsa runt i den :) kommer få bra kondis innan vintern är slut.
Burre jobbas så smått då han ska igång efter en lång vila och visar positiv arbets vilja :)
Khloe jobbar på för fullt och nu är det mycket dressyr och mjukgörande och stärkande arbete som gäller om vi ska vara fit for fight till tävlingssäsongen drar igång :)

Håll tummarna att inspirationen håller i sig om inte så tjata gärna på mig ;)

Kram på er!