anneliekeyser

2012-01-07
23:48:39

Hua va kallt det vart helt plötsligt!!!!

Imorse när jag vaknade var det 7 minus ute, kan säga att jag var inte allt för sugen på att åka till stallet och sen jobba 10 timmer. Men men bara å gilla läget å hoppa i kläderna! Trippe fick vara ute en timme på morgonen medans jag släppte ut alla andra plus mockade till honom! Sen vart det stress till jobbet :(
Efter jobbet vart det stallet igen då jag har alla fodringar den här helgen. Fixade ordning allt till alla busar och plockade in dem. Trippe va ute ca 2 timmar till och han vill nog mest komma in såg det ut som ;) Sen vart det lite skritt arbete nere på volten med Lill tjejen är så hårt och knögligt så man kan inte göra så mycket annat! Får bli en tripp till ridhuset imorgon tror jag.
Nu blir det sängen för min del är helt slut, har städar hela kvällen och tror jag har en förkylning på ingång :( håller tummarna att det är varmare imorgon bitti för just nu är det ca 11 minus!!!

Nu måste jag försöka sova lite :)

Kran på er!!


2012-01-06
17:52:52

Då har kylan äntligen hittat hit med lite snö :)

I torsdags var det stor röjning i stallet eller rättare sagt boxarna :) hann inte med så mycket annat då jag skulle gå på em passet och jobba. Trippe fick vara ute ca 3 timmar så gissa om han va en nöjd kuse :) idag blev burre skodd i fram med broddar och sulor bakhovarna tar vi om några dagar då buse hade myror under skinnet och ville inte alls som vi ville! Men nu är han iaf inte lika öm i fram. Khloe har fått 2 dagars vila men imorgon sätter vi fart och tränar på igen :) ska bli så skönt att komma igång med alla hästar igen och börja planera inför 2012 :) men just nu längtar jag mest av allt efter min underbara sambo och fjällen!!

Kram på er!!


2012-01-04
12:06:27

Jaha hem till leran igen då :(

Haft en helt underbar semester i Funäsdalen :) dock samlar jag nu på blåmärken och träningsvärk och insett att min balans, kondition och styrka måste göras nått åt!! Men jäklar va kul jag haft. Har försökt mig på att åka snowboard i en hel vecka nu och lite måste jag få skryta, är faktiskt riktigt nöjd med hur det har gått :) har en underbar sambo som lär mig!! Nu är det bara ett problem jag vill inte åka hem utan vill vara kvar!! Men håller tummarna för att det kanske kan bli så till våren/sommaren fram tills dess får jag längta till slutet av januari då vi åker upp igen :) nu ska jag försöka vila lite på bussen innan nästa rast i tönnebro.

Bild från snöiga Sveg :)

Kram på er!