anneliekeyser

2013-01-22
23:42:22

Har inte tid att vara sjuk nu :(
Precis när man kommit igång med träningen så kommer den där hemska förkylningen som ett brev på posten, suck!!!! Hoppas jag mår bättre imorgon och att det slutar vara så himla kallt. För nu ska vi igång och första tävlingen är inplanerad till den 9/3 i södertälje. Så håll tummarna att det bara är något tillfälligt så att jag mår bättre imorgon.
Hästarna är iaf pigga och glada :) Håller som bäst på med tränings- och tävlingsplanering för alla hästar så inom kort kommer den upp här.
 
Nu ska jag jobba vidare lite. Så här vill jag att min lilla busa ska hoppa den 9:e mars för då kommer 110 vara lätt plätt :)

2013-01-21
03:30:27

Om mig
Hej!  jag heter Annelie och är född 1981. Denna blogg kommer mest att fungera som en träningsdagbok för mig och mina hästar.Plus att det kommer finnas information om ridhuset och stallet. Tävlar mest inom fälttävlan och banhoppning och kommer under 2013 satsa seriöst med tävlandet och se vart det bär av =) Har för närvarande 4 hästar i stallet. Khloé som går fälttävlan och är kvalad för start i lätt klass, Excalibur som har pga sitt speciella humör inte kommit ut riktigt på tävlingsbanorna men planeras att starta debutant fälttävlan i år, Sir Gallahad som är min brors häst som ska tränas och tävlas av mig, är bara 4 år men visar redan en härlig utstrålning och sen så har vi min lilla bustjej som blir 2 i år och som jag tror otroligt mycket på.

2013-01-21
03:27:30

Stall Bergsängen
Här kommer Information om Stall Bergsängen/ ridhuset och dess bokningar.
 

2013-01-21
03:17:28

Oj vad längesen det är jag skrev här!!!
Nu ska jag verkligen försöka mig på att ta tag i bloggen igen och så hoppas jag appen funkar för mobilen så blir det lättare :)
Mycket har hänt sen sist jag skrev, hästarna står fortfarande hemma på Bergsängen och vi tränar på!!! Har för närvarande 4 egna hästar i stallet + 3 st inackoderade så det är fullt upp hela tiden. I år tänker jag satsa seriöst på tävlande och se vart det bär av och hoppas på bra resultat för alla hästar.
Lite förändringar här på bloggen kommer det oxå att bli. Det kommer att finnas en kategori som heter stall Bergsängen. Där kommer det finnas information om ridhuset, stallet och lite vad som händer på gården. 
Ska även skriva en sammanfattning av 2012 som kommer under dagarna :)